Juhlin, el Harrak, Hirmiz: Spiskummin & Chiliflakes


 

 
Supplier Mångkulturellt centrum


Från hummus till veganska maränger.

Fittja har mycket att bjuda på. Inte minst mat.
Så har det alltid varit.
Nu har Tavernan samlat 63 av sina bästa recept i en efterlängtad kokbok. Röror, soppor, sallader & såser.
Varma rätter, smårätter, bröd, & kakor. Allt tillagat med kärlek och respekt!

Sedan 2003 har Tavernan serverat mat i Mångkulturellt centrums kulturhus, men krogmat har serverats på Fittja gård åtminstone sedan 1663. Berättelsen om matservering på Fittja gård under fem sekel finns också med i boken.


Medverkande: Malin Juhlin (författare, foto), Nadia El Harrak (författare), Silvana Hirmiz (författare), Katrin Holmberg (redaktör), Iréne Thisner (formgivning, foto), Luca Garuski (foto), Sten Karsebrink (foto)
Format: Danskt band
Språk: Svenska
Antal sidor: 128
Utgivningsår: 2021



Write a review