Från hummus till veganska maränger.
Fittja har mycket att bjuda på. Inte minst mat.
Så har det alltid varit.
Nu har Tavernan samlat 63 av sina bästa recept i en efterlängtad kokbok. Röror, soppor, sallader & såser.
Varma rätter, smårätter, bröd, & kakor. Allt tillagat med kärlek och respekt!
Sedan 2003 har Tavernan serverat mat i Mångkulturellt centrums kulturhus, men krogmat har serverats på Fittja gård åtminstone sedan 1663. Berättelsen om matservering på Fittja gård under fem sekel finns också med i boken.
Medverkande: Malin Juhlin (författare, foto), Nadia El Harrak (författare), Silvana Hirmiz (författare), Katrin Holmberg (redaktör), Iréne Thisner (formgivning, foto), Luca Garuski (foto), Sten Karsebrink (foto)
Format: Danskt band
Språk: Svenska
Antal sidor: 128
Utgivningsår: 2021